Dykkerklubber med uvjagt

Herunder de klubber under Dansk Sportsdykker Forbund der er mest oplagte som undervandsjæger. Hvis du vil have din klub tilføjet, så kontakt udvalget.

Regina Maris
www.reginamaris.dk

Klubhus i Brøndby. Mange jægere fra Københavnsområdet. Har to RIB-både. Der arrangeres ofte jagter, rejser og Regina Maris er for tiden dominerende til alle nationale og nordiske konkurrencer.

Nak Nemo
www.naknemo.dk

Danmarks største undervandsjagtklub. Velfungerende forum. Mange jægere fra Århus området. Mange engagerede og dygtige jægere der ofte deler ud af viden og historier. Der bliver årligt afholdt træf og ture til udlandet.

Kalundborg Sportsdykkerklub
www.kskdyk.dk

Klub i Kalundborg med klubhus, både og en aktiv undervandsjagtafdeling. Der arrangeres ofte jagter og rejser – og der er ofte Kalundborgdykkere med i de større konkurrencer.

Roskilde Frømandsklub
www.r-f.dk

Klub i Roskilde med flere garvede undervandsjægere.

Aqua-Club
www.aquaclub.dk

Aqua-Club ligger i Odense. Nyt klubhus er ved at komme på plads.
Aktiv undervandsjagtafdeling med en del garvede undervandsjægere.
Desuden stor juniorafdeling og uv-rugby.

Dråben
www.draaben.dk

Dråben har 6-7 aktive UV-jægere (2010). En del af dem spiller UV-rugby og nogle af dem er også aktive sportsdykkere. Klubben har desuden en junior-afdeling i pæn vækst. Klublokalet ligger centralt i Svendborg – under den gamle svømmehal på Centrumpladsen. Materiellet består af bla. af en stor og en mindre RIB, som ofte bruges til UV-jagt.

Køge Dykkerklub 
www.koegedykkerklub.dk

Stor klub med flere gummibåde, svømmehal, klubhus på havnen, undervands rugby og mange nye og erfarne UV-jægere (godt netværk).

Bjerringbro dykkerklub
www.bjerringbrodykkerklub.dk

Dykkerklub med nystartet uvjagt afdeling

Ribe dykkerklub (Sælhunden)
www.ribedykkerklub.dk

Dykkerklub med ny startet undervandsjagt afdeling.  – 3 ribs, svømmehal, klubhus, undervandsrugby og meget mere.

AQUARIUS
www.aquarius-dyk.dk

Dykkerklubben Aquarius holder til på Østerbro i København, i en gammel brandstation.

Vi er ca. 110 medlemmer, hvoraf de ca. 30 dyrker uv jagt.

Klubben råder over 3 både. Hvoraf de 2 primært bruges til uv jagt en 4-5 personers båd på trailer, med en 40 Hestes motor, og en mindre båd der kan sættes i fra stranden, såfremt der ikke er et slæbested.

Vi laver jagt ture både i Danmark og i udlandet, ofte Norge.

Som medlem af Aquarius, bliver man også medlem af Dansk sportsdykker forbund, og for dermed mulighed for at deltage i de point jagter der afholdes i løbet af året, samt danmarksmesterskabet i juni mdr.

Cousteau Frømandsklub Horsens
www.cousteau.dk

Er en af Danmarks ældste undervandsjagt klubber og siden klubben blev stiftet i 1964 har der været medlemmer af klubben repræsenteret på det Danske landshold i undervandsjagt.

Klubben har i skrivende stund 82 medlemmer hvoraf de 39 er undervandsjægere og fridykkere.

Der er medlemmer på tur flere gange om ugen næsten hele året og der trænes i svømmehal hele året.

Klubben har 2 rib både til medlemmerne rådighed hvilket giver gode muligheder for mere avanceret undervandsjagt her kan nævnes vragdyk.

Vedbæk sportdykkerklub

www.vskdyk.dk/

Vedbæk sportdykkerklub har 6-7 aktive UV-jægere (2016) og en del flere som fra tid til anden deltager i ture og arrangementer.

Alle uv-jægerne er aktive UV-rugby spillere i vintersæsonen og nogle af dem er også aktive sportsdykkere. De nye klublokaler ligger centralt på Vedbæk havn. Ideelt i forhold til en tur på Øresund. Materiellet består af bla. af en stor dykkerbåd og en større RIB (på hænger), som nemt kan transporteres og ofte bruges til UV-jagt.
Havbasserne/Farum
www.havbasserne.dk

Havbasserne er en meget aktiv dykker og undervandsjagt klub. Klubben har et stort kendskab til kysterne på Sjælland, både lokalt og fjernt, og der arrangeres jævnligt ture, enten fra stranden eller med en af klubbens både.

Vi planlægger forskellige aktiviteter som klubmesterskab, hyggelige weekendture, nak og æd ture, foredrag, grejdag, speedbådskort, ture til udlandet, samt meget andet. Der er en god vidensdeling i klubben, der gør at vi hele tiden er i udvikling som undervandsjægere.

Er du nybegynder eller øvet giver vi mulighed for at få et nyt netværk, udvikle nye kundskaber og viden, nye oplevelser, godt kammeratskab og mulighed for altid at have en makker at tage på jagt med.

Undervandsjagtklubben Harpunen/ Randers

www.harpunen.dk

Undervandsjagtklubben Harpunen, fællesskab og kammeratskab omkring en fælles interesse. Medlem af DSF og godkendt frivillig folkeoplysende forening ved Randers Kommune, der giver medlemmer mange fordele. Hele vinteren bygger vi harpuner i sløjdværksted og få skridt derfra har vi svømmehal, vi har adgang til grejbank med meget forskelligt. Vi er et klubfællesskab både de unge og senior, der ønsker at dyrke undervandsjagt/snorkling for motion, naturoplevelser og kammeratskab, og for dem, der også har sportslige ambitioner for konkurrence. Uanset hvad, så stiler klubben efter at yde de bedst mulige forhold for alle medlemmer.