Dykkerklubber med uvjagt

Herunder de klubber under Dansk Sportsdykker Forbund der er mest oplagte som undervandsjæger. Hvis du vil have din klub tilføjet, så kontakt udvalget.

 

AQUARIUS
www.aquarius-dyk.dk

Dykkerklubben Aquarius holder til på Østerbro i København, i en gammel brandstation.

Vi er ca. 110 medlemmer, hvoraf de ca. 30 dyrker uv jagt.

Klubben råder over 3 både. Hvoraf de 2 primært bruges til uv jagt en 4-5 personers båd på trailer, med en 40 Hestes motor, og en mindre båd der kan sættes i fra stranden, såfremt der ikke er et slæbested.

Vi laver jagt ture både i Danmark og i udlandet, ofte Norge.

Som medlem af Aquarius, bliver man også medlem af Dansk sportsdykker forbund, og for dermed mulighed for at deltage i de point jagter der afholdes i løbet af året, samt danmarksmesterskabet i juni mdr.

 

Aqua-Club
www.aquaclub.dk

Aqua-Club ligger i Odense. Nyt klubhus er ved at komme på plads.
Aktiv undervandsjagtafdeling med en del garvede undervandsjægere.
Desuden stor juniorafdeling og uv-rugby.

 

Bjerringbro dykkerklub
www.bjerringbrodykkerklub.dk

Dykkerklub med nystartet uvjagt afdeling

 

Cousteau Frømandsklub Horsens
www.cousteau.dk

Er en af Danmarks ældste undervandsjagt klubber og siden klubben blev stiftet i 1964 har der været medlemmer af klubben repræsenteret på det Danske landshold i undervandsjagt.

Klubben har i skrivende stund 82 medlemmer hvoraf de 39 er undervandsjægere og fridykkere.

Der er medlemmer på tur flere gange om ugen næsten hele året og der trænes i svømmehal hele året.

Klubben har 2 rib både til medlemmerne rådighed hvilket giver gode muligheder for mere avanceret undervandsjagt her kan nævnes vragdyk.

 

Dykkerklubben Aktiv

http://www.dykkerklubbenaktiv.dk/

Dykkerklubben Aktiv holder under til Ny Lillebæltsbro i Fredericia, godt 100 m fra vandkanten til lillebælt.

Vi er ca. 230 medlemmer, hvoraf de ca. 15 dyrker uv jagt.

Klubben råder over 2 både. 6,5 meter Humber med 150 hk. og 5.8 meter Tornado med 115 hk. 2 super fine ribs med side scanner osv. Lige ud for klubben er der et perfekt slæbested til i sætning af båd.

Vi laver ofte klubture, hvor der fanges fisk, hummer, muslinger og andet godt fra havet. Det sociale sættes højt, vi fanger fisk sammen og hygger på stranden med grill her efter.

Som ny i undervandsjagt er det en god mulighed for at lære af dygtige undervandsjægere der gerne vil lære fra sig, samt få en godt netværk til kommende ture i vandet

I vinter halvåret trænes der indendørs i svømmehal, hvor årets “skills” holdes vedlige / forbedres. Der trænes jagt teknikker / Uv rugby  / fridykning. Med medlemskab har du mulighed for at komme i svømmehal 3 gange i ugen i vinterhalvåret.

Med voksen medlemskab i klubben for du dine børn med i medlemskabet, så har du børn må de i klubben aktiviteter. Klubben har et ungdomshold snorkelhold hvor de unge lære at blive dus med vandet og tager snorkel certifikater.

Som medlem af Dykkerklubben aktiv, bliver man også medlem af Dansk sportsdykker forbund, og for dermed mulighed for at deltage i de point jagter der afholdes i løbet af året, samt danmarksmesterskabet i juni mdr.

 

Hajen (Hundested)

Dykkerklubben Hajen Halsnæs
Hajen har klublokaler på Hundested Havn. Hvor klubbens to både ligger.
En 32 fod motor båd og en 6 m ribbåd.
Der laves jævnligt turer til vragene omkring Hesselø. Dette er både for flaskedykkere og uv-jægere.
Vi forsøger tit at lave kombi turer for alle medlemmer langs nordkysten.
Klubben har en del uv-jægere, både de erfarne og de nye.
Svømmehal i vinterhalvåret. Klubben har også uv-rugby.

 

Havbasserne (Farum)
www.havbasserne.dk
Havbasserne er en meget aktiv dykker og undervandsjagt klub. Klubben har et stort kendskab til kysterne på Sjælland, både lokalt og fjernt, og der arrangeres jævnligt ture, enten fra stranden eller med en af klubbens både.

Vi planlægger forskellige aktiviteter som klubmesterskab, hyggelige weekendture, nak og æd ture, foredrag, grejdag, speedbådskort, ture til udlandet, samt meget andet. Der er en god vidensdeling i klubben, der gør at vi hele tiden er i udvikling som undervandsjægere.

Er du nybegynder eller øvet giver vi mulighed for at få et nyt netværk, udvikle nye kundskaber og viden, nye oplevelser, godt kammeratskab og mulighed for altid at have en makker at tage på jagt med.

 

Havodderen
www.havodderen.dk
Foreningen for fridykning og undervandsjagt i Østjylland. En ung klub med masser af muligheder. Der er plads til alle i Havodderen, både dem der tager hele familien med ud på hyggeture, og dem der ønsker at deltage i konkurrencer på top niveau. Vi har både vores egne fridykkerinstruktører, og undervandsjagt instruktører til at undervise i foreningen. Derudover afholder vi ofte kurser, hvor man kan komme og prøve at fridykke eller undervandsjage. Man kan også deltage på harpunbygningshold, og spille uv rugby i svømmehallen.

 

Dråben
www.draaben.dk

Dråben har 6-7 aktive UV-jægere (2010). En del af dem spiller UV-rugby og nogle af dem er også aktive sportsdykkere. Klubben har desuden en junior-afdeling i pæn vækst. Klublokalet ligger centralt i Svendborg – under den gamle svømmehal på Centrumpladsen. Materiellet består af bla. af en stor og en mindre RIB, som ofte bruges til UV-jagt.

 

Kalundborg Sportsdykkerklub
www.kskdyk.dk

Klub i Kalundborg med klubhus, både og en aktiv undervandsjagtafdeling. Der arrangeres ofte jagter og rejser – og der er ofte Kalundborgdykkere med i de større konkurrencer.

 

Kerteminde Frømandsklub

Kerteminde frømandsklub er en klub stiftet i 1969 vi har klubhus på marinaen i Kerteminde, vores båd ligger i vandet ud for klubben. Båden er en limbojolle med 75 hk så der er ikke langt til storebæltsbroen eller Romsø, eller et af de mange vrag i storebælt. Vi er 40 medlemmer i klubben hvoraf vi er 8-10 aktive undevandsjægere, vi har en del aktivitet i klubben og vi deltager aktivt i undervandsjagtkonkurrencer og har svømmehal en gang om ugen i vinterhalvåret.

 

Køge Dykkerklub 
www.koegedykkerklub.dk

Stor klub med flere gummibåde, svømmehal, klubhus på havnen, undervands rugby og mange nye og erfarne UV-jægere (godt netværk).

 

Langelands Dykkerklub

www.langelands-dykkerklub.dk

Langelands Dykkerklub holder til på Havnen i Rudkøbing, hvor vi har et klubhus.

Vi er pt. ca. 48 medlemmer og medlemsantallet er stigende.

Klubben har både flaskedykkere og uv jægere, uv jagt afdelingen oplever en stor stigning for tiden.

Uv jægerne er meget aktive hele året, og flere af dem deltager i konkurrencer, både nationalt og internationalt.

Klubben råder over en båd på trailer.

 

Nak Nemo
www.naknemo.dk

Danmarks største undervandsjagtklub. Velfungerende forum. Mange jægere fra Århus området. Mange engagerede og dygtige jægere der ofte deler ud af viden og historier. Der bliver årligt afholdt træf og ture til udlandet.

 

Regina Maris
www.reginamaris.dk

Klubhus i Brøndby. Mange jægere fra Københavnsområdet. Har to RIB-både. Der arrangeres ofte jagter, rejser og Regina Maris er for tiden dominerende til alle nationale og nordiske konkurrencer.

 

Ribe dykkerklub (Sælhunden)
www.ribedykkerklub.dk

Dykkerklub med ny startet undervandsjagt afdeling.  – 3 ribs, svømmehal, klubhus, undervandsrugby og meget mere.

 

Roskilde Frømandsklub
www.r-f.dk

Klub i Roskilde med flere garvede undervandsjægere.

 

Undervandsjagtklubben Harpunen (Randers)

www.harpunen.dk

Undervandsjagtklubben Harpunen, fællesskab og kammeratskab omkring en fælles interesse. Medlem af DSF og godkendt frivillig folkeoplysende forening ved Randers Kommune, der giver medlemmer mange fordele. Hele vinteren bygger vi harpuner i sløjdværksted og få skridt derfra har vi svømmehal, vi har adgang til grejbank med meget forskelligt. Vi er et klubfællesskab både de unge og senior, der ønsker at dyrke undervandsjagt/snorkling for motion, naturoplevelser og kammeratskab, og for dem, der også har sportslige ambitioner for konkurrence. Uanset hvad, så stiler klubben efter at yde de bedst mulige forhold for alle medlemmer.

 

Vedbæk sportdykkerklub

www.vskdyk.dk

Vedbæk sportdykkerklub har 6-7 aktive UV-jægere (2016) og en del flere som fra tid til anden deltager i ture og arrangementer.

Alle uv-jægerne er aktive UV-rugby spillere i vintersæsonen og nogle af dem er også aktive sportsdykkere. De nye klublokaler ligger centralt på Vedbæk havn. Ideelt i forhold til en tur på Øresund. Materiellet består af bla. af en stor dykkerbåd og en større RIB (på hænger), som nemt kan transporteres og ofte bruges til UV-jagt.